PAL Furniruit

Palul este o placa pe baza de lemn obtinut prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi inalte si sub presiune, utilizand rasini sintetice ca agent de legatura. Furniruirea PAL ului consta in aplicarea unui furnir din lemn dintr-o specie valoroasa, direct pe placa de PAL brut. Acest lucru se realizeaza prin lipire si presare.

Lungime 2440/2800/3050 mm
Lățime 1220/1850/2070 mm
Grosime 9, 13, 16, 19, 23, 26, 31, 39 mm
Esență furnir Stejar/Fag/Cires/Sapelle/Frasin/Artar/Nuc
/Teak/Brad/Tanganika/Mukaly/Zebrano
Grosime furnir 0.6 / 1.5 mm
Calitate furnir A/B, B/C, B/BAL, Rustic/C
Greutate 650 kg/m3
Utilizare Mobila/decoratiuni interioare
Placă suport PAL
Esențe disponibile
Tehnică de îmbinare

Folosind o tehnologie avansată, suntem capabili să unim lemnul tăiat feliat într-o foaie de furnir. Imaginile de mai jos arată diferitel tehnici pe care le aplicăm. Acest lucru vă permite să decideți aspectul panoului. Puteți face alegerea optimă pentru aplicația dvs. Orice ai alege: lemnul real este întotdeauna unic și oferă proiectului tău acest caracter suplimentar.

Bookmatch
Book matched

Aceasta este metoda standard de îmbinare. Fâșiile feliate de lemn de furnir sunt oglindite, două câte două. Această tehnică arată în mod clar variațiile de model ale arborelui din foaia îmbinată.

Slipmatch
Slip matched

Fâșiile de furnir se potrivesc una după alta și apoi se îmbină. Aceasta este tehnica de îmbinare recomandată dacă furnirul trebuie să fie colorat. Deoarece toate benzile au aceeași parte în sus, nu există nicio diferență de culoare între benzi.

Reverse-slipmatch
Reverse slip matched

Furnirul este răspândit mai uniform pe toată foaia de furnir datorită combinației dintre cap.

Mixmatch
Mix-matched

Benzile de furnir sunt îmbinate aleatoriu cu variații de culoare și structură, creând un efect interesant, dar coeziv. Amestecul mixt este alternativa de furnir pentru efectul de scandură al lemnului masiv.

Despre calități