PAL Furniruit

Palul este o placa pe baza de lemn obtinut prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi inalte si sub presiune, utilizand rasini sintetice ca agent de legatura. Furniruirea PAL ului consta in aplicarea unui furnir din lemn dintr-o specie valoroasa, direct pe placa de PAL brut. Acest lucru se realizeaza prin lipire si presare.

Lungime 2440/2800/3050 mm
L─â╚Ťime 1220/1850/2070 mm
Grosime 9, 13, 16, 19, 23, 26, 31, 39 mm
Esen╚Ť─â furnir Stejar/Fag/Cires/Sapelle/Frasin/Artar/Nuc
/Teak/Brad/Tanganika/Mukaly/Zebrano
Grosime furnir 0.6 / 1.5 mm
Calitate furnir A/B, B/C, B/BAL, Rustic/C
Greutate 650 kg/m3
Utilizare Mobila/decoratiuni interioare
Plac─â suport PAL
Esen╚Ťe disponibile
Tehnică de îmbinare

Folosind o tehnologie avansat─â, suntem capabili s─â unim lemnul t─âiat feliat ├«ntr-o foaie de furnir. Imaginile de mai jos arat─â diferitel tehnici pe care le aplic─âm. Acest lucru v─â permite s─â decide╚Ťi aspectul panoului. Pute╚Ťi face alegerea optim─â pentru aplica╚Ťia dvs. Orice ai alege: lemnul real este ├«ntotdeauna unic ╚Öi ofer─â proiectului t─âu acest caracter suplimentar.

Bookmatch
Book matched

Aceasta este metoda standard de ├«mbinare. F├ó╚Öiile feliate de lemn de furnir sunt oglindite, dou─â c├óte dou─â. Aceast─â tehnic─â arat─â ├«n mod clar varia╚Ťiile de model ale arborelui din foaia ├«mbinat─â.

Slipmatch
Slip matched

F├ó╚Öiile de furnir se potrivesc una dup─â alta ╚Öi apoi se ├«mbin─â. Aceasta este tehnica de ├«mbinare recomandat─â dac─â furnirul trebuie s─â fie colorat. Deoarece toate benzile au aceea╚Öi parte ├«n sus, nu exist─â nicio diferen╚Ť─â de culoare ├«ntre benzi.

Reverse-slipmatch
Reverse slip matched

Furnirul este r─âsp├óndit mai uniform pe toat─â foaia de furnir datorit─â combina╚Ťiei dintre cap.

Mixmatch
Mix-matched

Benzile de furnir sunt ├«mbinate aleatoriu cu varia╚Ťii de culoare ╚Öi structur─â, cre├ónd un efect interesant, dar coeziv. Amestecul mixt este alternativa de furnir pentru efectul de scandur─â al lemnului masiv.

Despre calit─â╚Ťi