Shinnoki – Produse speciale finisate

Shinnoki este o gamă de plăci furniruite premium, gata de utilizare, dezvoltate pentru a avea atracția și avantajele lemnului masiv, fără niciunul dintre dezavantaje. Disponibile în 18 nuanțe, plăcile sunt periate, vopsite și lacuite, fără a necesita finisaje suplimentare. Calitatea uniformă este garantată cu aspectul natural și viu și senzația de lemn.

Disponibil exclusiv cu bază de MDF

AVANTAJE

Cu finisajul său îmbunătățit, Shinnoki este acum mai versatil ca niciodată, permițându-vă să îl folosiți pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru blaturi de masă atât în uz rezidențial, cât și comercial.​ Experimentați avantajele Shinnoki pe cont propriu și ridicați-vă designul la un nivel superior.

Finisare

Tehnici optimizate, de ultimă oră, oferă o experiență de lemn periat mai adânc și cu atingere moale, făcând din Shinnoki cel mai moale lemn de pe piață. Finisajul nostru nou, super mat, amplifică frumusețea și căldura lemnului masiv, în timp ce perierea adâncă îmbunătățește textura autentică a fiecărui fir de lemn.

Rezistent la zgârieturi

Panourile noastre sunt la fel de robuste pe cât sunt de elegante. Finisajul nostru de clasă superioară este rezultatul unui proces de lăcuire în șase straturi care oferă protecția noastră supremă împotriva zgârieturilor micro fără a compromite atingerea, culoarea și aspectul.

Protecție împotriva petelor

Cercetările și dezvoltarea extensivă au dus la o protecție îmbunătățită împotriva lichidelor, făcând din panourile Shinnoki o opțiune preferată pentru utilizarea orizontală*. Tehnologia noastră avansată de finisare pătrunde porii fiecărui panou Shinnoki, asigurând protecție împotriva picăturilor și vărsărilor.
* Utilizarea orizontală nu este recomandată pentru suprafețele din bucătării și băi.

Măiestrie premium

Procesul nostru artizanal de fabricație utilizează o tehnologie unică de mixare, permițând meșterilor noștri să creeze o suprafață armonioasă din alegeri alese de furnir, fără a compromite calitatea. Lemnul Shinnoki este procurat din păduri gestionate responsabil.

PANOURI DE ÎNALTĂ CALITATE

Plăcile prefinisate Shinnoki sunt compuse din 2 straturi de furnir, cu un MDF de 18 mm – 11/16” grosime între ele. Această gamă de panouri furniruite nu necesită niciun finisaj suplimentar. Posibilitățile de utilizare sunt aproape nelimitate, de la case și birouri, la baruri și restaurante.

Lungime 2790 mm
Lățime 1240 mm
Grosime placă 19 mm
Grosimi furnir 0.6 mm
Placă de bază MDF

Detalii tehnice

Compoziție Strat superior de furnir de lemn real, vopsit și protejat UV cu șase straturi de lac UV, aplicate secvențial prin tehnica de rulare și întărire intermediară; un nucleu de MDF cu o densitate mare de 700 kg/m³ (±50 kg/m³) și un strat suport de furnir.

Lipire Procedura de presare HPLT (High Pressure Low Temperature) utilizată de Decospan garantează cea mai bună calitate pentru fiecare panou. Procesul urmează metoda DSI, asigurând saturarea completă a fibrelor de lemn și o legătură semnificativ de strânsă.

Finisare Vopsit cu coloranți pe bază de apă și protejat cu șase straturi de vernis acrilat uretan emițător ultra-scazut UV-curat (99,5% solide), aplicate secvențial prin tehnica de rulare și întărire intermediară; finisaj mat (2 ±1), finisaj semi-mat (7 ±3).

Protecție Panourile realizate cu execuția noastră Exclusivă au folie protectoare transparentă detașabilă pe ambele părți. Panourile realizate cu execuția noastră Premium au folie protectoare transparentă detașabilă pe partea din față și folie protectoare verde pe partea din spate.

Ambalare 25 de panouri pe pachet. Dimensiuni brute per pachet: 2800 x 1250 x 580 mm (49.2” x 110.2” x 22.8”). Greutate brută per pachet: 1200 kg (2646 lbs)

Shinnoki canturi
Cantuire perfectă al marginilor

Pentru un finisaj perfect al marginilor, vă puteți baza pe gama noastră de canturi prefinisate. Sunt disponibile atât canturi de furnir, cât și canturi din ABS (acrylonitril butadien stiren). Canturile de furnir garantează un finisaj rafinat folosind același furnir și aspect ca panourile Shinnoki, inclusiv caracterul natural al lemnului. Canturile din ABS sunt concepute pentru aplicații de utilizare intensivă și sunt potrivite ca culoare și structură cu panourile.

Am lansat platforma eSPC pentru cumpărături online