Panel Furniruit

Panelul este produs prin presarea unor furnir tehnice pe un material de suport din șipci din esența rășinoasa sau plop. Panelul estetic este obtinut prin presarea unui furnir estetic pe panelul tehnic. Avantajele panelului sunt greutatea scăzută în raport cu rezistența oferită, rezistenta mare la dessurubare și stabilitatea lor.

Lungime 2200/3120 mm mm
Lățime 1850 mm
Grosime 15, 19, 30, 40 mm
Esență furnir Stejar/Fag/Cires/Frasin/Nuc/Tanganika/Tei
Grosime furnir 0.6 mm
Calitate furnir A/B, A/A
Greutate 550 kg/m3
Utilizare Mobila/decoratiuni interioare
Placă suport Panou din rasinos sau plop
Esențe disponibile
Tehnică de îmbinare

Folosind o tehnologie avansată, suntem capabili să unim lemnul tăiat feliat într-o foaie de furnir. Imaginile de mai jos arată diferitele tehnici pe care le aplicăm. Acest lucru vă permite să decideți aspectul panoului. Puteți face alegerea optimă pentru aplicația dvs. Orice ați alege: lemnul real este întotdeauna unic și oferă proiectului dumneavoastră acest caracter suplimentar.

Bookmatch
Book matched

Aceasta este metoda standard de îmbinare. Fâșiile feliate de lemn de furnir sunt oglindite, două câte două. Această tehnică arată în mod clar variațiile de model ale arborelui din foaia îmbinată.

Slipmatch
Slip matched

Fâșiile de furnir se potrivesc una după alta și apoi se îmbină. Aceasta este tehnica de îmbinare recomandată dacă furnirul trebuie să fie colorat. Deoarece toate benzile au aceeași parte în sus, nu există nicio diferență de culoare între benzi.

Reverse-slipmatch
Reverse slip matched

Furnirul este răspândit mai uniform pe toată foaia de furnir datorită combinației dintre cap.

Mixmatch
Mix-matched

Benzile de furnir sunt îmbinate aleatoriu cu variații de culoare și structură, creând un efect interesant, dar coeziv. Amestecul mixt este alternativa de furnir pentru efectul de scandură al lemnului masiv.

Despre calități